XPLORA !!!

XPLORA !!!
MDL - 2020-21

dissabte, 30 de novembre del 2019

PRESENTACIÓ ADVENT MDL 2019


Quan començàvem el curs us vàrem proposar d’explorar el món que ens envolta. En els propers dies tindrem la possibilitat  de posar-nos aquelles ulleres de veure de món de les que parlàvem a l’inici de curs.

Ens trobem a l’advent, un temps de preparació per al Nadal. Per això des de l’escola volem que aquests dies observeu el món i exploreu, de què cal estar atents i amb actitud vigilant? En què o en qui hem de tenir esperança? Quin camí hem de preparar? O de què hem de tenir una joia i una alegria desbordant que no podem amagar?




Doncs, sí, aquest és un temps d’espera, però no esperem aturats, apoltronats, acomodats, és una espera que ens mou. Una espera que ens impulsa a seguir el seu exemple!!! Ningú no planta una llavor i se’n oblida!! Cal preparar el terreny, cal regar-la i abonar-la!!

Siguem l’aigua, la llum, el bon terreny i l’aliment per a la llavor que representa cada Nadal per a tots els que ens envolten!!!


Cada setmana us facilitarem un material de reflexió per a que en algun moment de la setmana li dediqueu una estoneta. Si he dit bé, una petita estoneta de tot el temps que tenim a l’escola durant  tota la setmana.

I tal i com ja vàrem oferir el curs passat, al matí, per aquells qui vulguin podem trobar-nos els dilluns, des de que obrin l’escola fins a les 8’10 (aproximadament) per poder tenir una estona de reflexió aquí a la capella i així veure el món des d’una altra perspectiva.

I ara acabarem amb una cançó que ens convida a viure intensament i  plenament aquest temps d’advent i Nadal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada