XPLORA !!!

XPLORA !!!
MDL - 2020-21

dissabte, 29 de febrer del 2020

PRESENTACIÓ QUARESMA 2020

COMENÇA LA QUARESMA!!


A l’inici de curs us vàrem proposar aquest any XPLORAR UN MÓN PER DESCOBRIR. Comencem un temps, la quaresma ideal per fer-ho, però us proposem no només que us poseu les ulleres de veure món, sinó que us alceu, que feu una mirada des de dalt per poder observar millor encara. 


El que proposem és que preneu distància, que us allunyeu una mica del soroll, del ritme atrafegat, i fem una mirada més panoràmica. O sigui que, trobem un espai des d’on puguem veure el món amb una bona perspectiva.



Però això no ho van inventar els astronautes, ni altres científics o enginyers. Això ja ho hem fet les persones per saviesa popular. Pujar dalt d’un turó, a una teulada o simplement a un arbre per tenir una millor perspectiva.


Mireu sinó que va passar amb Zaqueu...



Lluc 19,1-10
Jesús va entrar a Jericó i travessava la ciutat. Hi havia un home que es deia Zaqueu, cap de publicans. Era un home ric. Zaqueu buscava de veure qui era Jesús, però la gentada li ho impedia, perquè era petit d'estatura. Llavors s'avançà corrent i es va enfilar dalt d'un sicòmor per poder veure Jesús, que havia de passar per allí. Quan Jesús va arribar en aquell indret, alçà els ulls i li digué:
-Zaqueu, baixa de pressa, que avui m'haig d'hostatjar a casa teva.
Ell baixà de pressa i el va acollir amb alegria. Tots els qui ho van veure murmuraven contra Jesús i deien:
-Ha anat a allotjar-se a casa d'un pecador!
Però Zaqueu, dret davant el Senyor, li digué:
-Senyor, dono als pobres la meitat dels meus béns, i als qui he exigit més diners del compte, els en restitueixo quatre vegades més.
Jesús li digué:
-Avui ha entrat la salvació en aquesta casa; perquè també aquest home és fill d'Abraham. El Fill de l'home ha vingut a buscar i salvar allò que s'havia perdut.






Zaqueu busca una nova perspectiva per veure Jesús. La trobada amb Ell li fa canviar la manera de veure i viure el món que l’envolta.


Aquestes properes setmanes us proposo que mirant el món des d’una altre perspectiva, respongueu a la invitació: 
TU, BAIXES O KÈ


Cada setmana observarem el món des d’una actitud diferent (CONFIANÇA, ESCOLTA, SERVEI, PERDÓ I AMOR) i escoltarem la invitació a baixar i a canviar...

CANÇÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada